Limba română, întrebare adresată de trifuandrei05, 8 ani în urmă

150cuvinte
URGENTTTTT
Ex 3​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stefanaalessia02
1

Răspuns:

Rezultatele școlare sunt note si puncte obținute de elevi pt munca depusa. În opinia mea nu cred ca rezultatele trebuie răsplătite de parjntii,elevii muncind pentru propriul viitor ,parintii realizand un viitor al lor.

In primul rand , fiecare elev munce pentru el iar viitorul acestuia depinde de munca sa si de perserverenta depusa .Fiecare elev are un tel academic , muncind pentru el cat de mult se poate pentru a l obține intr-un timp scurt . De exemplu, sora mea a muncit pentru a ajunge la facultatea de medicina ,nefiind răsplătită de parintii mei ,pentru ca ea a înțeles ca muncește pentru viitorul sau .

In al doilea rand cred ca ,parintii se bucura pentru reușitele noastre,dar pe ei nu ii ajuta cu nimic munca noastră. Consider ca un părinte trebuie sa învețe de mic un copil ,ca tot ceea ce face ,face pentru el și ca în viata nimeni nu va ajuta pe nimeni fara ceva la schimb . De pilda, acum cateva luni vorbeam cu parintii mei ,aceștia spundu-mi ca ma ajuta și sustin in tot ceea ce vreau sa fac , dar munca și perseverenta depusa este benefica pentru viitorul meu , nu pentru al lor.

In concluzie,cred ca parintii nu ar trebui sa răsplătească copii doar pentru ca au învățat bine ,pentru ca asta este treaba unui elev . Fiecare elev muncește pentru visul,telul si viitorul lui ,iar tot ce se jntamlla maine are legătură cu munca și perseverenta pe care acel elev a depus-o astăzi sau in anii trecuți.

Coroana?

Alte întrebări interesante