Limba română, întrebare adresată de nebunugigel8, 8 ani în urmă

16 Ce stare de spirit a mulțimii se desprinde din dialo de mai jos? Alege dintre următoarele variante: fu îngrijorare, panică, spaimă. „- Ieși! - Pleacă! - Domnișoară, n-auzi?! Du-te de-aici! - Trânteşte-te la pământ!" 17 Transcrie un dialog din text în care se exprimă f mulțimii. De ce se manifestă oamenii în acest fel? in fragmentul de mai jos este surprinsă schimba.Dau coroana!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Squishys
6

Explicație:

In secventa alaturata se degaja sentimente de panica, intensitate sufleteasca precum si tristete. De asemenea, dialogul de mai sus ne aduce in prim plan una dintre trasaturile dominante a tinerei domnisoare, care traieste sentimente contradictorii cu o intensitate iesita din comun. Aceasta este profund panicata si ingrijorata, asa cum reiese din secventa urmatoare  ,,-Iesi! Pleaca!,, Asadar, multimea este furioasa, agitata si tulburata, toate aceste sentimente fiind asupra tinerei de 17 ani.

  • Oamenii se pot manifesta asa asupra tinerei intrucat aceasta i-ar fi putut creea acestora un necaz, i-ar fi mintit, inselat sau de asemenea, i-ar fi stanjenit!
  • BAFTA

nebunugigel8: nu vreau ce e deja
nebunugigel8: am gresit io mersi
nebunugigel8: ai coroana
nebunugigel8: Da nu pot oana camd nu ai mai multe inimi
nahmate: cest bien
Alte întrebări interesante