Limba română, întrebare adresată de alexandrudecu85, 8 ani în urmă

18. Scrie un text, format din 10-15 propozitii, în care să se regăsească următoarele cuvinte: pădure, vrăjitor, foc, a ascuns, a apărat, minunat, simplu. Realizează un desen pe baza textului. .​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de biancalazarescu
1

Răspuns:

In padure,mai exact in taramul ascuns,acolo unde ne este interzis sa patrundem,un vrajitor mistic si batran isi duce traiul.

El locuieste intr-un inalt castel,cu mi si mi de camere incapatoare si sumbru decorate.In marea s-a curte,se afla o fântână de foc,acolo este sursa de alimentare pentru intreg taramul vrajit.Am reusit sa imi fac prezenta in acest loc,nu a fost simplu,dar cu curaj si incredere mi-am indeplinit planul.Totul era diferit,chiar foarte surpinzator,am continuat sa ma plimb prin taram,pana am ajuns la castelul vrajitorului.

Un smarald mare era langa imensele ziduri,am incercat sa il desprind din suportul special,dar nu a functionat.O alarma s a pornit,o pasare neobisnuita a sosit in zbor si a aparat smaraldul.Imediat ce am vazut,m am indreptat repede catre casa pentru a le spune si prietenilor ceea ce am vazut.

Alte întrebări interesante