(-18x²):(-3x)+(-21x³):(+3x²)-(-56x⁴):(-7x³)=?
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
5
(-18x^2):(-3x)+(-21x^3):(+3x^2)-(-56x^4):(-7x^3) =
= +6x - 7x -(+8x)
= +6x -7x -8x
= -x -8x
= -9x
Sper ca te-am ajutat. Succes!
= +6x - 7x -(+8x)
= +6x -7x -8x
= -x -8x
= -9x
Sper ca te-am ajutat. Succes!
NoNamesLeft:
Multumesc pentru coronita!
Răspuns de
1
- 6x / -1 - 7x + 8x / -1
- 7x + 6x - 8x
= - 9x.
- 7x + 6x - 8x
= - 9x.
Alte întrebări interesante
Chimie,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă