[(-2)²]³
(-2⁻²)³
Va rog rezolvarile complete dau coronita
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
a) [(-2)²]³= [(-2)*(-2)]³ = 4³=4*4*4=64
sau conform regulei
(a^n)^m=a^(nm)
[(-2)²]³=(-2)^(2*3)=(-2)^6=64
b) (-2`²)³=-2`²*³=-2^-6=1/2^6=1/64
sau conform regulei
(a^n)^m=a^(nm)
[(-2)²]³=(-2)^(2*3)=(-2)^6=64
b) (-2`²)³=-2`²*³=-2^-6=1/2^6=1/64
mikysartori:
Multumesc !!!!
Alte întrebări interesante
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă