2 (3+6radical din 2)+3(2-4radical din 2)Multumesc.
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
2(3+6 radical din 2)+3(2-4radical din 2) => INMULTIM cu 2 prima paranteza => 6+12 radical din 2+3(2-4 radical din 2) => inmulteste cu 3 a doua paranteza => 6+12 radical din 2+6-12 radical din 2 => elimina numerele opuse 12 radical din 2 si - 12 radical din 2 => 6+6 => ADUNA numerele => 12
mihaelacoman70:
multumesc
Răspuns de
2
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Anexe:
![](https://ro-static.z-dn.net/files/dc4/b6cc617459c844211accfbda65fbd457.jpg)
Alte întrebări interesante
Biologie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă