-2,(3) va roooggg urgeeennt
albatran:
salut, CERINTA?????????????????
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
Răspuns:
-7/3
Explicație pas cu pas:
-2, (3)=-[(23-2)/9] = - (21/9)=-7/3
Răspuns de
1
Răspuns:
-2si1/3
Explicație pas cu pas:
Metoda1: -2 si 3/9 = -2 si 1/3 sau, daca vrei = -7/6, dar, de obicei se lasa cu intregii scosi din fractii, cand se poate.
Metoda2: -(23-2)/9 = -21/9 = -7/3(dupa simplificare prin 3) = -2si1/3.
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă