2√3 x 4√6 =
2√3 x (-√2) =
- 2√2/3 x √2/4 =
(-2√3) x (√3/2) =
-4√3 x √7 =
6√5 x (- √5/30) =
1,(4) √75 x (-2,4√50) x (-1/26√18) =
angheloiustefan:
vreau ca rezultatul sa iasa tot in radical/fractii, nu in raspunsul fix
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
19
Răspuns: Ai mai jos rezolvarea pentru fiecare sub-punct in parte
Explicație pas cu pas:
Salutare!
- 2√3 · 4√6 = 8√18 = 24√2
- 2√3 · (-√2) = - 2√6
- - 2√2/3 · √2/4 = -(2√2·2)/3·4 = -(2·2)/3·4 = - 1/3
- (-2√3) · (√3/2) = -(2√3·3)/2 = -(2·3)/2 = - 3
- -4√3 · √7 = -4√3·7 = -4√21
- 6√5 · (- √5/30) = - (6√5·5)/30 = - (6·5)/30 = - 1
1,(4)√75 · (-2,4√50) · (-1/26√18) =
13/9√75 · (-2,4 · 5√2) · (-1/26 · 3√2) =
13/9√75 · (-12√2) · (-3√2/26) =
1/9√75 · 12√2 · 3√2/2 =
1/3√75 · 12√2 · √2/2 =
√75 · 4√2 · √2/2 =
√75 · 2√2 · √2 =
√75 · 2√2·2 =
5√3 · 2·2 =
5√3 · 4 =
20√3
==pav38==
Răspuns de
3
..............................
Anexe:
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă