2) 3 x 6 (6-4): 2 + 1 =
3) 3×6 ( 6-4 ) : 2+1=
4) ( 3×6-4 ) :2+1=
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
4
2). si 3). observ ca este acelasi exercitiu.
2). 3 × 6 × ( 6 - 4 ) :2 + 1 =
18 × 2 : 2 + 1 =
36 : 2 + 1 =
18 + 1 = 19
( aici vad ca dupa 3× 6 , nu ai mai scris ce semn este. Am presupus ca este inmultire ) .
4). ( 3 × 6 - 4 ) : 2 + 1 =
( 18 - 4 ) : 2 + 1 =
14 : 2 + 1 =
7 + 1 = 8
Alte întrebări interesante
Franceza,
8 ani în urmă
Geografie,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Istorie,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă