(2^30+2^15•3^15+9^9)-(6^15+27^6+2^30)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
= 2^30 + 2^15*3^15 + (3^3)^9 - (2*3)^15 - (3^3)^6 - 2^30 =
= 2^30 + 2^15*3^15 + 3^18 - 2^15*3^15 - 3^18 - 2^30 =
= 0
= 2^30 + 2^15*3^15 + 3^18 - 2^15*3^15 - 3^18 - 2^30 =
= 0
CosMarte:
(3^3)^9 este de fapt (3^2)^9, dar restul calculului este bun.
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Franceza,
9 ani în urmă