√(-2)^4(-3)^6(-7)^2(-11)^2
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
Răspuns:
17288964 sau 8316
Explicație pas cu pas:
√(-2)⁴ × (-3)⁶ × (-7)² × (-11)² =
(-2)² × 3⁶ × 7² × 11² =
2² × 3⁶ × 49 × 121 =
4 × 3⁶ × 49 × 121 =
23716 × 3⁶ =
23716 × 729 =
17288964
sau daca te-ai referit la totul l sub radical
√[(-2)⁴ × (-3)⁶ × (-7)² × (-11)²] =
(-2)² × |(-3)³| × 7 × 11 =
2² × |-3³| × 7 × 11 =
4 × 3³ × 7 × 11 =
4 × 27 × 7 × 11 =
8316
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Informatică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă