2*4/8+2*{45/5/9+36/[(44-4*8)/3+(90-8*7-4*4)/9]/3}=
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
2*4/8+2*{45/5/9+36/[(44-4*8)/3+(90-8*7-4*4)/9]/3}=
8:8+2*{9:9+36:[(44-32):3+(90-56-16):9]:3}=
1+2*[1+36:(12:3+18:9):3]=
1+2*[1+36:(4+2):3]=
1+2*(1+36:6:3)=
1+2*(1+6:3)=
1+2*(1+2)=
1+2*3=
1+6=7
8:8+2*{9:9+36:[(44-32):3+(90-56-16):9]:3}=
1+2*[1+36:(12:3+18:9):3]=
1+2*[1+36:(4+2):3]=
1+2*(1+36:6:3)=
1+2*(1+6:3)=
1+2*(1+2)=
1+2*3=
1+6=7
hildapatrisia:
spunemi te rog de ce sa transformat impartirea in scadere
Alte întrebări interesante
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Biologie,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Fizică,
10 ani în urmă