[(2^6)^4:2^3•(2^6+2^6)-4^6:2^10]:(2^28-2^2)+9
Va rog ajutati ma!!! Dau coroana...
vergilmarin:
Haideti odata va rog frumos
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a^n x a^m = a^n+m
a^n : a^m = a^n-m
(a^n)^m=a^nxm
[(2^6)^4:2^3•(2^6+2^6)-4^6:2^10]:(2^28-2^2)+9=
[2^24:2^3•2·2^6)-(2^2)^6:2^10]:(2^28-2^2)+9=
[(2^24-3)•(2^1+6))-2^12:2^10]:(2^28-2^2)+9=
[2^21•2^7-(2^12-10)]:(2^28-2^2)+9=
[(2^21-7)-(2^12-10)]:(2^28-2^2)+9=
(2^28-2^2):(2^28-2^2)+9=
1+9=
10
Alte întrebări interesante
Chimie,
8 ani în urmă
Geografie,
8 ani în urmă
Chimie,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă