2*7=2.(-5).7+(-5)+7=-
* in loc de cumpus nu am butonul pe tastatura
Matematiceana23:
trece toata problema...cu tot cu functie
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
x*y=(x-5)(y-5)+5
A) 2*7......=>2=x si 7=y. tu acum doar inlocuiesti in ec de mai sus si vine
2*7=(2-5)(7-5)+5
=-3x2+5
= - 6 +5 = - 1
(-1)*4..=> x= -1 iar y=4 deci vom avea
(-1)*4=( -1 -5)(4-5)+5
= -6 x (-1) +5
=6+5
=11
A) 2*7......=>2=x si 7=y. tu acum doar inlocuiesti in ec de mai sus si vine
2*7=(2-5)(7-5)+5
=-3x2+5
= - 6 +5 = - 1
(-1)*4..=> x= -1 iar y=4 deci vom avea
(-1)*4=( -1 -5)(4-5)+5
= -6 x (-1) +5
=6+5
=11
Alte întrebări interesante
Biologie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă