2) Află termenul necunoscut: a + 27 = 83 b - 47 = 47 .75 - C = 26
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
Buna! :)
Explicație pas cu pas:
a + 27 = 83
a = 83 - 27
a= 56
-----------------
b - 47 = 47
b= 47 + 47
b= 94
-----------------
75 - c = 26
c = 75 - 26
c = 49
-----------------
(la c cred ca e gresit sau ai scris tu gresit la c ca daca puneam + in loc de -,iesea numar negativ si nu era corect)
Totusi,sper ca te-am ajutat :)
calinatv:
la matematica nu ma pricep deloc,mai ales la algebra,am luat deja un 2
Răspuns de
0
2)a+27=83
a=83-27
a=56
P sau V(proba sau verificare):56+27=83
b-47=47
b=47+47
b=94
94-47=47
75-c=26
c=75-26
c=49
75-49=26
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă