2. Calculează în două moduri:
(2 + 3) x 5 =
(9-4) x 8 =
(4 + 5) x 8 =
(8 - 3) x 7 =
(2 + 1 + 3) x 4 =
(5 + 1 + 2) X7
7×(6+3)=
9×(7+1)=
6×(7-4)=
5×(5-2)=
(3+2+4)×8=
(5+3+2)×8=
ajutor
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
( 2 + 3 ) × 5 = 5 × 5 = 25
( 2 × 5 ) + ( 3 × 5 ) = 10 + 15 = 25
( 9 - 4 ) × 8 = 5 × 8 = 40
( 9 × 8 ) - ( 4 × 8 ) = 72 - 32 = 40
( 4 + 5 ) × 8 = 9 × 8 = 72
( 4 × 8 ) + ( 5 × 8 ) = 32 + 40 = 72
Așa faci la restul exercițiilor .
Dacă nu te descurci scrie-mi
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă