Limba română, întrebare adresată de sbojoiu, 8 ani în urmă

2. Care este opinia ta despre importanta unui comportament civilizat în societate? Motiveaza-ti
raspunsul

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de robertaarr
10

Răspuns: In opinia mea, cunoasterea normelor de conduita civilizata reprezinta o necesitate a omului modern ca exponent al socio-culturalului in vederea unei bune dezvoltari a acestuia.

In primul rand, este necesar sa cunoastem normele de conduita civilizata deoarece traim in cadrul unei societati in care comportamentul civilizat ne reprezinta ca si oameni, O persoana civilizata trebuie sa stie cum sa reactioneze in orice situatie si sa raspunda intr-un mod politicos oricarei provocari.

In al doilea rand, adoptarea unui comportament conform cu normele de conduita ne ofera o serie de avantaje in actiunile pe care le intreprindem. Astfel, o persoana care se comporta intru-n mod frumos, placut celorlati are mai multe sanse sa obtina ceea ce urmareste, spre exemplu sa se angajeze unde isi doreste.

In concluzie, cunoasterea normelor de conduita civilizata si punerea lor in aplicare sunt o necesitate in buna evolutie a unei persoane.

Explicație: In opinia mea,importanta cunoasterii codului manierelor,ca sa te integrezi intr-un grup cu mai multi oamenii,este una foarte importanta.

In primul rand,ca sa te integrezi intr-un grup trebuie sa ai bunele maniere,sa nu te comporti urat sau ciudat cu cei din acel grup,deoarece cei de acolo o sa te considere un ciudat si o sa se indeparteze de tine.

In al doilea rand,este foarte important sa stii sa te comporti in societate.

La o mişcare greşită te poate lua în nume de rău dacă nu eşti educat şi nu numai atât, poţi primi indiferenţă sau respingere.

Codul bunelor maniere este util întotdeauna pentru persoanele care vor să fie politicoase şi să ştie ce să facă şi ce să nu facă într-o anumită situaţie.

In concluzie,este foarte important sa cunosti bunele maniere inca de mic.

Sper ca te-am ajutat

Răspuns de ananita40
3

Răspuns:

Civilizația în societate este importanta pt. Ca ea ne ajuta sa ne comportam fumos

Explicație:

Civilizați este pt sa nu ne comportam orat uni cu alti

Alte întrebări interesante