Limba română, întrebare adresată de naomibeatrice2, 8 ani în urmă

2) Imagineaza-ti ca te afli in padure,in cautarea unor ciuperci.Scrie un text de trei paragrafe in care sa descrii padurea asa cum ai vedea-o tu! VA ROOGGGGG.DAU 20 PUNCTE

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de necontenit
35
Era o zi frumoasă de vară. Am plecat la pădure împreună cu bunicul si o verișoară. Pe drum a fost soare si foarte cald și înaintam cu greu.
Cand am ajuns în pădure era umbră si răcoare. Copacii înalți si falnici își uneau coroanele de ramuri si frunze undeva sus formând bolți de verdeață. Printre ramuri cântau cucii, mierlele si alte păsărele. In apropiere o ciocănitoare lovea cu ciocul scoarța unui copac în căutare de omizi si gândăcei. Într -o scorbură o veveriță Isi aduna provizii pentru iarnă Ea sărea sprintenă din creanga in creangă. In apropierea unei poienițe am văzut doua căprioare.
Inaintam încet printre copaci si căutăm prin ierburi, frunze si tufisuri, ciuperci. Am cules multe si am umplut coșulețele. Bucuroși ne-am întors acasă. Mi-a plăcut mult drumeția la pădure. Parca a fost îo expediție pe cărări doar de noi știute, într-o lume din povesti!



Kontrol123: Naomi Beatrice
Kontrol123: in ce clasa ești?
Alte întrebări interesante