Limba română, întrebare adresată de iustinacioarec1hwywh, 8 ani în urmă

2. Povestește, într-un text de 100–150 de cuvinte, o întâmplare hazlie la care să participe două personaje (pot fii și mai multe persoane)
va rog ajutați-mă​​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Amaliasabina5
0

Explicație:

Era vara.Mergeam in vizita la bunicii mei.M au sunat sa imi spuna ca au o surpriza pentru mine.Eram bucuroasa sa ii revad dar si sa imi dea surpriza.

Ajunsa acolo i am imbratisat, apoi ei m au chemat în casa pentru a-mi arata surpriza.

Nu îmi venea sa cred. Erau Hansel și Gretel. Eram bucuroasa ca i-am cunoscut. Ne am împrietenit și ne am jucat mii de jocuri împreună. Eram foarte bucuroasa și entuziasmata.

Hansel și Gretel nu au putut sta mult la bunicii mei asa ca au trebuit sa plece. Eram trista dar mi au spus ca o sa mai vina în vizita. Eram bucuroasa ca în sfârșit i am întâlnit pe eroii copilăriei mele și ca ne am împrietenit. Acea a fost vara mea de vis.

Sper ca te am ajutat


biaandreea60: ma ajuți și pe mine??
iustinacioarec1hwywh: o să îți dau coroana când îmi apare
iustinacioarec1hwywh: mulțumesc mult
Răspuns de Valdanet
0

Povestește o întâmplare hazlie la care să participe două personaje sau mai multe.

O întâmplare hazlie

Duminica trecută era o vreme frumoasă și cam rece, însă soarele strălucitor încălzea totul în jur.

Prietena mea Elina m-a întrebat dacă merg cu ea și cu Rex în parc. Rex este un câine negru foarte mare și drăgălaș, pe care ea îl plimbă mereu atașat de bicicletă.

În parc, Rex mergea la stânga unui copac, iar Elina la dreapta, așa că ea a fost trasă cu tot cu bicicletă spre copac de lesa câinelui ce se tot învârtea în jurul copacului până când Elina a rămas lipită de copac ca într-o îmbrățișare.

O doamnă a venit în ajutor, o fată se prăpădea de râs la tabloul cu Elina răstignită de copac, iar un băiat făcea poze să le pună pe Facebook, însă l-am rugat să nu le posteze fără acordul nostru.

După ce Elina a scăpat de faza hazlie, noi ne-am continuat plimbarea înveselite de întâmplare.

Succes!

Alte întrebări interesante