Limba română, întrebare adresată de kingahadi, 9 ani în urmă

2. Redacteaza o scurta naratiune de 10-15 randuri , in care sa prezinti o intamplare ( reala sau imaginara ) petrecuta la munte , impreuna cu prietenii tai , te aflai la prins fluturi pentru completarea insectarului personal .
In compunerea ta , trebuie :
- sa relatiezi o intamplare , respectand succesiunea logica a evenimentelor
- sa precizezi doua elemente ale cadrului spatio-temporal
- sa ai continut adecvat cerintei
- sa respecti limitele de spatiu indicate

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Reb
61
In vacanta de vara am plecat cu familia la munte pentru am completa insectarul de fluturi. Am ajuns acolo devreme ca sa nu ne prinda ploaia, pentru ca asa anuntasera. Ne-am cazat repede si am plecat la vanatoare de fluturi. In primele ore ale dimineti nu am gasit fluturele pe care il cautam. Era un fluture foarte rar si se numea fluturele randunica. Am luat prnzul intr-o poenita si am plecat din nou in cautarea fluturelui. In timp ce ma uitam dupa fluture mi-am aruncat ochii la orizont si am vazut un nor negru ce se apropia de noi. M-am anuntat parinti si in cinci minute a inceput ploaia. N-ea adapostit intr-o pestera si in timp ce ma uitam in rucsac vad un fluture randunica . L-am luat dupa ce sa oprit ploaia n-am intors la hotel si ne-am petrecut restul vacantei foarte frumos.
Acea vacanta a fost foarte frumoasa.

sper sa-ti placa:)

kingahadi: Da , da imi place , singurul "defect" pe care il are compunerea este ca in cerinta scrie sa fie o excursie la munte cu prietenii nu cu familia , dar e foarte ok . Multumesc frumos ! :*
Reb: pai schimbi si tu
kingahadi: Am schimbat , multumesc oricum ! :*
Reb: cu placere :)
Alte întrebări interesante