2(x-3)+4=8<=>2(x-3)=8-4 sh mai departe cum,spunetz va rog
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Îl înmulţim pe 2 cu ce e în paranteză, astfel:
2(x-3) =4
2x - 6= 4
2x=10
x=5 .
2(x-3) =4
2x - 6= 4
2x=10
x=5 .
Răspuns de
1
2(x-3)=8-4=4
x-3=2
x=5
x-3=2
x=5
joker222:
nu prea am inteles cum ;)
Alte întrebări interesante
Engleza,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Fizică,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă