Limba română, întrebare adresată de anaiacobs3272, 8 ani în urmă

(20) Scrie pe o foaie separată o compunere de 10 - 15 rânduri în care să-ți exprimi opinia despre rolul exemplului în educație. În compunerea ta, trebuie: - să formulezi opinia despre rolul exemplului personal al educatorilor în educația copiilor; (0. 25p) - să ilustrezi opinia cu două exemple din viața de familie, din experienţa ta de elev sau de prieten; (1p) - să formulezi o concluzie adecvată, valorificând următoarele versuri din textul dat: (0. 25p) E grea pretenția fără exemple bune,/Să fie cineva desăvârșit în lume; (0. 50p) - să respecţi regulile de exprimare corectă, de ortografie şi de punctuație. ​.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Aak888
0

Răspuns:

Educatia este cel mai important lucru din viata noastra , cu ea ne putem face o viață ușoară, exista si un proverb care afirma acest lucru, acela este " ai carte ai parte. Educatorul trebuie sa dea un exemplu foarte bun eleviilor sai , el trebuie sa fie: modest, inteligent , descurcaret etc. Exemplul meu in viata este Khabib , el este un campion Ufc si de la el am invatat foarte multe. Un alt exemplu este David Goggins . In concluzie educatia este cel mai important lucru din viata noastra.

La cel cuformulezi o concluzie adecvată, valorificând următoarele versuri din textul dat: (0. 25p) E grea pretenția fără exemple bune,/Să fie cineva desăvârșit în lume; (0. 50p nu prea stiu

Alte întrebări interesante