Limba română, întrebare adresată de misailadenis24, 8 ani în urmă

20. Scrie un text de o pagină în care să relatezi o experientă trăită de tine intr-o zi obişnulta de scoală, respectand toate etapele scrierii unui text. Include în compunerea ta simboluri care exprima emotii (emoticoane), pentru a ilustra o anumită emoție sau atitudine. în redactarea textului tău, vei avea în vedere: să ai un conținut adecvat cerintei; să existe introducere, cuprins şi încheiere, fiecare idee nouă fiind marcată printr-un paragraf: să te exprimi corect, clar și adecvat; să respecti normele de ortografie şi de punctuatie; să fii atent/atentă la aspectul textului, adică la aşezarea în pagină şi la felul cum scrii.
URGENT DAU COROANA!!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bruh1234567890
4

Răspuns:

Era o zi frumoasa din mai, dar nu lafel de buna ca scoala! M-am pregatit repede dimineata si am plecat La scoala.

Cand am ajuns La scoala doamna profesoara ma ascultat din toata materia.Vestea mai proasta decat aceasta era ca eu nu am invatat deloc!

Vesta buna este ca ea m-a intrebat, fix din ce stiam eu in lectiile trecute,deoarece eu De obicei nu eram prea atent La ora dumnisale.

Mi-a pus 9 si m-a trimis inapoi in banca.

Dupa ora de clasa, mi-am petrecut pauza cu colegii mei prin a ne juca leapsa (sau ce joc va jucati voi in pauza idk).

(daca vrei mai faci un alineat si mai spui tot asa ce ti s-a intamplat La o ora de clasa sau intr-o pauza)

Dupa scoala am ajuns acasa, mi-am salutat parintii dupa care mi-am facut temele, pana s-a facut seara, iar, deasemena, dupa ce le-am terminat am mâncat lapte cu Cereale si apoi m-am culcat,pregatit pentru a doua zi.

Explicație:

Sper ca a fost de ajutor.

Alte întrebări interesante