-207:(-3)+(-2)•[(-51):3-2•(-67+39)] plz plz ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
-207:(-3)+(-2)*[(-51):3-2*(-67+39)]=
=69+(-2)*[(-17)-2*(-28)]=
=69+(-2)*[(-17)-(-56)]=
=69+(-2)*(-17+56)=
=69+(-2)*39=
=69+(-78)=
=69-78= -9
=69+(-2)*[(-17)-2*(-28)]=
=69+(-2)*[(-17)-(-56)]=
=69+(-2)*(-17+56)=
=69+(-2)*39=
=69+(-78)=
=69-78= -9
floreagabriela8:
Mulțumesc
Răspuns de
2
Procedăm astfel, ordinea efectuării operatiilor :
+ 69 + (-2) • [ (-17) -2 • (-28)] =
+ 69 + (-2) • [ (-17) + 56] =
+ 69 + (-2) • 39 =
+69 - 78 =
-9
Mult succes!
+ 69 + (-2) • [ (-17) -2 • (-28)] =
+ 69 + (-2) • [ (-17) + 56] =
+ 69 + (-2) • 39 =
+69 - 78 =
-9
Mult succes!
Alte întrebări interesante
Franceza,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă