Limba română, întrebare adresată de sorin4679, 8 ani în urmă

21. Redactează o compunere de 15-20 de rânduri în care să descrii o livadă, toamna. Selectează, din textul dat, cinci figuri de stil diferite, pe care le vei preciza. Găseşte un titlu potrivit compunerii tale. ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de adrianavisan56
2

Răspuns:

Caută...

Titlul este "Toamna în livada bunicii"

Ahhhhh...este toamna,un minunat anotimp,cu frumuseti incantatoare ,cu mii de frunze ruginii care cad invartindu-se pe jos si formeaza un superb covor al toamnei pe care regina toamnei,o femeie frumoasa,frumoasa de tot,cu o rochie din frunze calca bland si grijuliu.

Eu,ma aflu in livada bunicii,un loc cu multi pomi fructiferi,incepand de la meri si peri terminand cu caisi,piersici si multe,multe alte fructe.In livada ,mai spre iesire intr-un colt se afla vita de vie,plina cu struguri jemosi si gustosi,mmmm...ce buni sunt si ce bine arata...

Toate fructele arata asa bine si sunt asa atragatoare ca-ti venea sa le mananci pe toate,nu tare sunt asa multe fructe ca vara sau primavara dar totusi cele care sunt arata asa bine...si miroseau delicios,in special strugurii cei apetisanti care atarnau de vie precum niste clopotei.

Asa este in livada bunicii mele,e o savoare,o mireasma,o priveliste si o ,,bogatie" de pomi care mai de care mai inalti,mai frumosi,mai atragatori ca nu stiai ce sa faci,sa mananci din fructele cele bune,sau sa te uiti la frumusetea livezii,grea decizie...ahhh....nu as mai pleca de-aici niciodata!

Alte întrebări interesante