Limba română, întrebare adresată de dg51297868867, 7 ani în urmă

23. Amintește-ți și relatează una dintre ,,întâmplările luminoa- se ale copilăriei".
urgent dau coroana ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mihneapeteu0
1

Dragă jurnalule,

Astăzi am avut parte de una dintre cele mai frumoase întâmplări din copilăria mea. În drumul spre casă, am observat o pisicuță mică, care se ascundea speriată sub un tomberon. Am încercat să o ajut și să o scot de acolo, dar fără succes.

Atunci, o doamnă în vârstă a venit și m-a întrebat ce se întâmplă. I-am povestit despre pisicuță și despre încercările mele nereușite de a o scoate de sub tomberon. Doamna a zâmbit și mi-a spus că are o idee.

A luat o cutie goală de pe jos și a început să o împingă încet sub tomberon, spre pisicuță. Pisicuța s-a speriat la început, dar după ce a mirosit cutia, a început să se uite curioasă la doamnă. Așa am reușit să o scoatem fără probleme de sub tomberon și să o punem într-un loc sigur.

M-am simțit atât de bine că am putut ajuta această pisicuță și că am întâlnit o doamnă atât de drăguță, care m-a învățat o lecție importantă: că uneori, cele mai simple idei sunt cele mai eficiente. Această întâmplare mi-a luminat ziua și m-a făcut să mă simt fericit/ă și mândru/mândră că am putut ajuta un animal mic și neajutorat.

Cu drag,

[ Numele tău ]

Alte întrebări interesante