Limba română, întrebare adresată de nimrodmanases65, 8 ani în urmă

23. Discutaţi despre prieteniile de pe site-urile de socializare. a. Ce rol au site-urile de socializare? b. Câți prieteni ai pe site-ul de socializare? c. Cât de frecvent postezi fotografii, informații, comentarii despre tine pe site-ul de socializare? d. Ce fel de prieteni falși pot apărea pe site-ul de socializare? e. Din ce motive eşti prezent/prezentă pe site-ul de socializare? f. Din ce motive ai renunța să fii prezent pe site-ul de socializare? Va rog ajutați ma e urgent! ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de kosztandielisa
1

Răspuns:

a. Site-urile de socializare au rolul de a ne ajuta sa putem vorbi cu oameni de pe diferite aplicatii. In cea mai mare parte acesta are rolul de a te ajuta sa iti faci prieteni online.

b. Eu am destul de multi prieteni pe site-ul de socializare, dar in acelasi timp mereu am grija cu cine vorbesc.

c. Eu postez destul de frecvent poze, informatii etc. dar cateodata mai uit sa postez sau poate nu vreau sa postez in ziua corespumzatoare.

d. Exista multi prieteni falsi pe internet care doar te folosesc ca sa le cumperi anumite chestii in jocuri care ar costa bani, de aceea este mereu bine sa nu postezi anumite informatii despre tine.

e.Eu sunt prezent/prezenta pe site-ul de socializare deoarece in asa fel pot gasi oameni cu care ma inteleg.

f.Eu as renunta sa fiu prezent/prezenta pe pe site-ul de socializare deoarece exista multi oameni egoisti pe internet si exista multi oameni care te-ar folosi pentru anumite chestii din jocuri sau chiar bani. Internetul a fost creat ca sa socializam si sa ne faca viata mai usoara, dar asta nu inseamna ca nu ar trebui sa ai grija.

Succes!


nimrodmanases65: mulțumesc
Alte întrebări interesante
Matematică, 8 ani în urmă