24.Îmi trebuie,ajutati-ma!
dau coroana
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Daca A(-2, 2) ∈Gf ⇒ f (-2)=2 ⇔ (a-3)·(-2)+b+1=2
Daca B(3, 2) ∈Gf ⇒ f (3)=2 ⇔ (a-3)·3+b+1=2
formezi un sistem din cele doua ecuatii si afli pe a si b.
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Franceza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă