26-13+(-3)x(-2) va rogggg
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
Răspuns:
26-13+(-3)×(-2)=13+6=19
Sper ca te am ajutat
Răspuns de
3
Răspuns: 19
Explicație pas cu pas: Prima dată se calculează înmulțirea. Când înmulțim sau împărțim numere cu același semn(plus cu plus și minus cu minus), rezultatul va fi pozitiv(cu plus), iar când numerele au semne diferite (plus cu minus), rezultatul va fi negativ(cu minus).
Deci:
(-3)x(-2)= 6 (pentru că au același semn, așa că tot ce avem de făcut este să calculăm înmulțirea)
26-13+6=13+6
13+6=19
Alte întrebări interesante
Fizică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă