[26+(x-7) *13]:2=49
VA ROGGGGG
DAU COROANA!
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
(26+13x-91):2=49
(13x-65):2=49
13x-65=2×49
13x-65=98
13x=98+65
13x=163
x=163:13
x=12,53
145789029:
:)
Răspuns de
0
Răspuns:
[27+(x-7)×13]:2=49
27+(x-7)×13=49 × 2
27+(x-7)×13=98
27+(x-7)= 98 × 13
27+(x-7)=1274
x-7=1274 - 27
x-7=1247
x= 1247 + 7
x = 1254
1254 - 7 = 1247
Sper ca te am ajutat!
succes la teme!
Alte întrebări interesante
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Biologie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Geografie,
9 ani în urmă