[(-27)^3)]^4:[(-3)^3*(-9)^5]:[(-81)^3]^0:3^23
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
[(-27)^3)]^4:[(-3)^3*(-9)^5]:[(-81)^3]^0:3^23=
Înmulțim exponenții între ei
{[(-3)^3]^3} ^4:[(-3)^3×[(-3)^2]^5:{[(-3)^4]^3}^0:3^23=
(-3)^36:(-3)^13:(-3)^0:3^23=
Scădem exponenții între ei
3^23: 1 : 3^23= 1
Explicație pas cu pas:
mirunaelena263:
Bună! Am pus câteva probleme crezi ca ma poți ajuta?
Alte întrebări interesante
Istorie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă