[(-27)^3]^4: [(-3)^3* (-9)^5]: [(-81)^3]^0 :3^23 =
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
Sper sa înțelegi ce am scris
Anexe:
Răspuns de
1
Răspuns:
[(-27)^3]^4: [(-3)^3* (-9)^5]: [(-81)^3]^0 :3^23 =
[(-27)^(3×4)] : [(-3)^3×(-3^2)^5]: [(-3^4)^3]^0: 3^23=
Observație!
[(-3^4)^3]^0=1
[(-27)^12] : [(-3)^3×(-3)^(2×5)]: 1: 3^23=
[(-3)^3] ^12: [(-3)^3×(-3)^10]: 3^23=
[(-3)^3] ^12: [3^(3+10)] :3^23=
[(-3)^3] ^12: 3^13 : 3^23=
3^36 : 3^13: 3^23=
3^(36-13-23)=
3^0=
1
Explicație pas cu pas:
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Geografie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă