(2a² -3a + 1) - (7a² - 5a)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
= 2a²-3a+1-7a²+5a
= -5a²+2a +1
Răspuns de
1
Explicație pas cu pas:
se reduc termenii asemenea:
(2a² - 3a + 1) - (7a² - 5a) =
= 2a² - 3a + 1 - 7a² + 5a
= (2a² - 7a²) + (- 3a + 5a) + 1
= -5a² + 2a + 1
catalindiakonita:
Mulțumesc
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Ed. tehnologică,
9 ani în urmă