(2radical din 3 -3radical din 2) × (radical din 3+2radical din 2 ) ???.
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
Răspuns:
= - 6 + √6
Explicație pas cu pas:
(2√3 - 3√2) · (√3 + 2√2)
= 2√3 · √3 + 2√3 · 2√2 - 3√2 · √3 - 3√2 · 2√2
= 2 · 3 + 4√6 - 3√6 - 3 · 2 · 2
= 6 + 4√6 - 3√6 - 12 = - 6 + √6
Răspuns de
1
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă