2x+ 1supra3= minus 0,(6)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
(2x+1)/3= - 0,(6)
(2x+1)/3= - 6/9
(2x+1)/3= -2/3
( au rapoarte egale, deci produsul mezilor egal produsul extremilor)
3(2x+1)= - 2 x 3
3(2x+1)= - 6
2x+1= -2
2x= -1
x= -1/2
(2x+1)/3= - 6/9
(2x+1)/3= -2/3
( au rapoarte egale, deci produsul mezilor egal produsul extremilor)
3(2x+1)= - 2 x 3
3(2x+1)= - 6
2x+1= -2
2x= -1
x= -1/2
isciuc75:
multumesc mult
Alte întrebări interesante
Geografie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Ed. muzicală,
9 ani în urmă
Biologie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă