(2x-3)²+(3x+2)² Cine ma poate ajuta si pe mine ?
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(2x - 3)^2 + (3x + 2)^2 = 4x^2 - 12x + 9 + 9x^2 + 12x + 4 = 13x^2 + 13
Răspuns de
1
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(2x-3)²+(3x+2)² = (2x)²+(-3)²-2·(2x)·3 +(3x)²+2²+2·(3x)·2 =
= 4x²+9-12x+9x²+4+12x = 13x²+13 = 13(x²+1)
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Geografie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă