(2x-3)(2x+3)-4x(x+1)=2(x+3)+3
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
4x la patrat - 9 -4x patrat - 1 = 2x+ 6 + 3
4x patrat cu -4x patrat se reduc =
-9 -1 = 2x +6 +3 =
separam termeni
2x = 10 + 6 +3
x = 19 \ : 2
x = 9,5
4x patrat cu -4x patrat se reduc =
-9 -1 = 2x +6 +3 =
separam termeni
2x = 10 + 6 +3
x = 19 \ : 2
x = 9,5
bejanalin9:
acolo e 9+9 am dat pe 0 din greseala
Răspuns de
3
[tex](2x-3)(2x+3)-4x(x+1)=2(x+3)+3 \\
((2x)^2-3^2)-4 x^{2} -4x=2x+6+3 \\[tex]4 x^{2} -9-4 x^{2} -4x-2x-6-3=0 \\
-6x-18=0|:(-6) \\
x+3=0 \\ x=-3[/tex]
S={-3}
S={-3}
Alte întrebări interesante