(2x+3) totul la a 2 - 4(x+1)(x+2)
hasss20:
(2x+3)²=4x²+12x+9
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:1
Explicație pas cu pas:
(2x+3) la a 2= 4x+12+9
4(x+1)
(x+2)=4(x la a 2+3x+2)=
=4x la a 2+12x+8
(2x+3) la a 2 -4(x+1)=
=(x+2)=4x la a 2 +12x+9-4x la a 2 -12x-8=1
Sper ca te-am ajutat si spor la teme.
Răspuns de
0
(2x)^2+2*2x*3+3^2 - 4*(x^2+2x+x+2) (minusul din fata paranezei va schimba semnele din paranteza)
4x^2+12x+9 - 4x^2-8x-4x-8
luam termenii asemenea
4x^2 se va reduce cu - 4x^2, adica
4x^2-4x^2=0
12x-8x-4x=4x-4x=0
9-8=1
4x^2+12x+9 - 4x^2-8x-4x-8
luam termenii asemenea
4x^2 se va reduce cu - 4x^2, adica
4x^2-4x^2=0
12x-8x-4x=4x-4x=0
9-8=1
Alte întrebări interesante
Istorie,
8 ani în urmă
Ed. muzicală,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă