3×(-1)+4×(-1)²-5×(-1)³+6×(-1)⁴
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
Răspuns:
12
Explicație pas cu pas:
3×(-1)+4×(-1)²-5×(-1)³+6×(-1)⁴ =
= -3 + 4 + 5 + 6 = 12
----------
3×(-1) = -3
4×(-1)² = 4×1 = 4
5×(-1)³ = 5×(-1) = -5
-5×(-1)³ = -(-5) = 5
6×(-1)⁴ = 6×1 = 6
------------------
(-1) la putere para = +1
(-1) la putere impara = -1
Alte întrebări interesante
Fizică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Studii sociale,
8 ani în urmă
Chimie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă