√(√3-2)² -(√3-2)·(√3+2)+√3·(√3+1)
Prima paranteza care este la patrat este sub primul radical
Va rog sa ma ajutati! :)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
√(√3-2)² -(√3-2)·(√3+2)+√3·(√3+1)=
=l√3 -2l-(3-4)+3+√3=
2-√3 +1+3+√3=6
=l√3 -2l-(3-4)+3+√3=
2-√3 +1+3+√3=6
anutzaa2002:
Mersi muuult :)
Alte întrebări interesante
Chimie,
8 ani în urmă
Istorie,
8 ani în urmă
Studii sociale,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Germana,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă