Matematică, întrebare adresată de RAMSES20, 9 ani în urmă

(√3+√2-√6)•√6
va rog

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Trombolistul
0

( \sqrt{3} +  \sqrt{2} -  \sqrt{6}) \times  \sqrt{6} =  \\  \\  \sqrt{6} \sqrt{3} +  \sqrt{6} \sqrt{2} +  \sqrt{6} \times  -  \sqrt{6} =  \\  \\  \sqrt{18} +  \sqrt{12} +  \sqrt{6} \times  -  \sqrt{6} =  \\  \\ 3 \sqrt{2} + 2 \sqrt{3} +  \sqrt{6} \times  -  \sqrt{6} =  \\  \\ 3 \sqrt{2} + 2 \sqrt{3} -  \sqrt{6} \sqrt{6} =  \\  \\ 3 \sqrt{2} + 2 \sqrt{3} -  \sqrt{36} =  \\  \\ 3 \sqrt{2} + 2 \sqrt{3} - 6
Alte întrebări interesante