3[3(2x-5)-2(4x-1)]+26=4[4(x+3)-3(x+2)]+13
Rezolvare completa! Urgent
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
3[3(2x-5)-2(4x-1)]+26=4[4(x+3)-3(x+2)]+13
3[6x-10-8x+2]+26=4[4x+12-3x-6]+13
18x-30-24x+6+26=16x+48-12x-24+13
-6x+2=6x+37
-12x=35
12x=-35
x=-35/12
Sper sa fie bine
3[6x-10-8x+2]+26=4[4x+12-3x-6]+13
18x-30-24x+6+26=16x+48-12x-24+13
-6x+2=6x+37
-12x=35
12x=-35
x=-35/12
Sper sa fie bine
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă