[-√3 - √(3+√3)] * [-√3 + √(3+√3)] = (-√3)² - [√(3+√3)]² = 3 - 3 + √3 sau =3-3-√3
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
42
(-√3)² - [√(3 + √3)]² = 3 - (3 + √3)
Minusul din fata parantezei schimba semnul la toti termenii din paranteza.
3 - 3 - √3 = -√3 ( 3 si -3 se reduc)
Minusul din fata parantezei schimba semnul la toti termenii din paranteza.
3 - 3 - √3 = -√3 ( 3 si -3 se reduc)
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă