Matematică, întrebare adresată de vladbosss, 9 ani în urmă

-3-(-4)+(-5)-(-6)-(+2)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bencheacatalin
1
-3-(-4)+ (-5)-(-6)-(+2) = -3 + 4 - 5 + 6 -2 = 0

vladbosss: sunt bun dama drq
vladbosss: multumesc mai imvatat chestia cu numerele intregi
vladbosss: la scoala nu inteleg nimic
bencheacatalin: cu placere
vladbosss: 0-(-5)-(+4)+(-14) ma baga putin in ceata
vladbosss: ma ajuti putin
vladbosss: mai esti
bencheacatalin: 0-(-5)-(+4)+(-14) = -(-5)-(+4)+(-14) = 5 - 4 - 14 =-13
vladbosss: pe fir
vladbosss: multumesc mult eu te las ca trebuie sa plec dar poate ne mai vedem
Alte întrebări interesante