-3(-5x+2)+16=5(8x-3)-4=
2(x+1)-5(2x+7)=8x-1=
As dori rezolvarea celor două exerciții ,pe cât posibil pană la 20:30.
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
nu stiu ce se cere deci o sa rezolv asa:
-3(-5x+2)+16=5(8x-3)-4
15x-6+16=40x-15-4
15x+10=40x-19
15x-40x+10+19=0
-25x+29=0
-25x=-29
x=29/25=1,16
2x+2-10x-35=8x-1
-8x-33=8x-1
-16x-32=0
-16x=32
x=-2
-3(-5x+2)+16=5(8x-3)-4
15x-6+16=40x-15-4
15x+10=40x-19
15x-40x+10+19=0
-25x+29=0
-25x=-29
x=29/25=1,16
2x+2-10x-35=8x-1
-8x-33=8x-1
-16x-32=0
-16x=32
x=-2
phoenix13:
Ms mult
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Chimie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă