Religie, întrebare adresată de alexandra86735, 8 ani în urmă

3. Copiază și continuă povestirea următoare cu 4-5 rânduri, astfel încât să aibă un final fericit. Am în clasă colegi de religii diferite. Discutăm unii cu alții și, de multe ori, aflăm lucruri interesante. Se poate întâmpla să...
Vă rog să răspundeți repede dau coroană și multe puncte.


alexandra86735: Vă rog este urgent
AIKOchan: poza povestiri
AIKOchan: a stai am inteles acuma te ajut

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AIKOchan
7

Răspuns:

Explicație:

Am în clasă colegi de religii diferite. Discutăm unii cu alții și, de multe ori, aflăm lucruri interesante. Se poate întâmpla să mai ne suparam uni pe alti dar prietenia noastra ramane aceeasi suntem cu toti foarte apropiati si ne sprijinim la ajutor mereu indiferent de situatie nu vom rade de nimeni oricat de stanjenitor ar fi noi ne sustinem reciproc suntem ca o familie foarte mare


alexandra86735: Poți să mai adaugi un rând???
alexandra86735: Adică jumătate.
AIKOchan: ok
alexandra86735: Mulțumesc mult
Răspuns de mama80
4

Răspuns:

Am în clasă colegi de religii diferite. Discutăm unii cu alții și, de multe ori, aflăm lucruri interesante. Se poate întâmpla să avem mci dispute peste care trecem, pentru ca religiile noastre ne invata sa ne iubim aproapele.

Din discutiile pe tema religiei am aflat ca cartea sfanta a lui Ali se numeste Coran, a lui David se numeste Tora si ei au aflat ca a mea se numeste Biblia.

De la Ali am aflat ca in coran este scris despre Isus. David  ne-a spus ca in Tora apar cele 10 porunci date de Dumnezeu lui Moise.

Am ajuns la concluzia ca toti suntem copii lui Dumnezeu indiferent de cum ii se spune.

Explicație:


alexandra86735: Nu trebuia să scrii așa mult
alexandra86735: Dar mulțumesc mult!
Alte întrebări interesante