3 la puterea a 4a totul la a 9 a împărțit la 9 la puterea 6 totul la puterea 3
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
6
Răspuns: 1
Explicație pas cu pas:
(3^4)^9 : (9^6)^3 =
= (3^4)^9 : [(3^2)^6]^3
= (3^(4x9) : [3^(2x6)]^3
= 3^36 : [3^12]^3
= 3^36 : 3^(3x12)
= 3^36 : 3^36
= 1
sau 3^(36-36) = 3^0 = 1
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Geografie,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă