(3 radical din 2 - 2 radical din 3) pe lângă ( 3 radical din 2 + 2 radical din 3)
Repede
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
6
Explicație pas cu pas:
(3√2)²-(2√3)²=9*2-4*3=18-12=6
Răspuns de
0
(3√2 - 2√3)(3√2 + 2√3) = (3√2)² - (2√3)² = 9·2 - 4·3 = 18-12 = 6
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Religie,
8 ani în urmă
Religie,
8 ani în urmă
Limba rusă,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă