(3-radical din 2) +(3+radical din 2)=?
(3-radical din 2)* (3 +radical din 2)=?
reazolvati varog
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Desfaci parantezele
3-rad 2+3_rad2=6
La al doilea inmultesti fiecare termen din prima paranteza cu fiecare termen din a doua paranteza
3*3+3*rad2-3*rad2-rad2*rad2=9+0-2=7
3-rad 2+3_rad2=6
La al doilea inmultesti fiecare termen din prima paranteza cu fiecare termen din a doua paranteza
3*3+3*rad2-3*rad2-rad2*rad2=9+0-2=7
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă