3.Reducand termenii asemenea din 2(3x la a 2-5x+6)-3(x la 2--4x+5)-2(x la a 2-2x-4).
5.Calculeaza (4x-3)la a 2 - (3x-2)
iulia102:
va rog mult
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
8
3) 2(3x²-5x+6)-3(x²-4x+5)-2(x²-2x-4)=
6x²-10x+12-3x²+12x-15-2x²+4x+8=
x²+6x+5
5)(4x-3)²-(3x-2)=
16x²-24x+9-3x+2=
16x²-27x+11
6x²-10x+12-3x²+12x-15-2x²+4x+8=
x²+6x+5
5)(4x-3)²-(3x-2)=
16x²-24x+9-3x+2=
16x²-27x+11
Alte întrebări interesante
Informatică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Istorie,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă